Werken bij…

Wat is er leuker dan werken in een team met gezellige mensen, bij een leuke werkgever met goede voornemens? Juist, als je het aan ons vraagt niets. Het is belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat, iets doet wat je leuk vind en aan het einde van de dag naar huis gaat met een tevreden gevoel.

Als schoonmaakmedewerker werk je in zo’n gezellig team en ga je dagelijks met een tevreden gevoel naar huis. Je ziet het werk liggen en weet wat de aandachtspunten zijn als het gaat om het schoonmaken van bijvoorbeeld; kantoorpanden, kantines en sanitaire voorzieningen.

Je zorgt ervoor dat de opdrachtgever en jijzelf iedere dag tevreden bent over de ruimten welke jij hebt schoongemaakt. Een schone, opgeruimde en frisse ruimte zorgt ervoor dat de werknemers of zelfs je collega’s vandaag kunnen beginnen aan een fijne werkdag, want een schone ruimte zorgt ervoor dat de werknemers tevreden aan het werk kunnen.

Als schoonmaakmedewerker is er geen opleiding verplicht omdat deze simpelweg niet bestaat. Toch spreken wij toch over een vak want schoonmaken is absoluut een vak. In sommige gevallen is het noodzakelijk dat je beschikt over verschillende certificaten. Dit is afhankelijk van de opdrachtgever.

Als schoonmaakmedewerker verdien je zoals vastgesteld in het CAO schoonmaak, tussen de €8,00 en €13,00 euro per uur.

In de schoonmaak is het belangrijk dat integriteit, samenwerken, discipline, oog voor details en accuratesse behoren tot jou vaardigheden. Je hebt een ondersteunende functie, je maakt het werk van andere gemakkelijk en de werkomgeving prettig. Je bent de gene die achter de schermen voor de juiste gastvrijheid zorgt, want ja, daar heeft schoonmaak zeker iets mee te maken.

Wil je aan de slag in de schoonmaak dan krijg je een leuke, flexibele en wisselende baan via werkenbijschotgroep.nl.