Een gratis en gemakkelijk energie vergelijk

Het maken van een energie vergelijk is geen makkelijke klus wanneer je dit met de hand moet doen. Je bent hier ook nog eens heel veel tijd aan kwijt. Daarom heeft Consumind al een vergelijking voor je gemaakt. Deze is gratis én komt heel gemakkelijk tot je beschikking doordat je alleen maar je persoonlijke gegevens en een recentelijk energieverbruik van je woning hoeft in te voeren.

Is een vergelijking echt gratis?

Het maken van een energie vergelijk is volledig kosteloos en vrijblijvend. Je moet namelijk gewoon de kans krijgen om een makkelijke vergelijking te maken zonder dat je ergens aan vast zit. Hierdoor kun je op elk gewenst moment alle leveranviers op een rijtje zien met de daarbij behorende kosten en voorwaarden.

Welke gegevens heb ik nodig?

Wanneer je een energie vergelijk gaat maken heb je een recent jaarverbruik nodig en je persoonlijke gegevens. Aan de hand van je verbruik berekent de vergelijker alle kosten bij de verschillende energieleveranciers. Zo heb je een duidelijk beeld van alle kosten die je op je energierekening te zien krijgt. Verder heb je geen gegevens nodig, alleen wanneer je eventueel een overstap wilt maken.

Kan ik overstappen via het energie vergelijk?

Wanneer je een energie vergelijk hebt gemaakt en je ziet dat je kunt besparen, is het mogelijk om direct over te stappen naar een andere energieleverancier. Consumind helpt je hierbij zodat je je zelf hier geen zorgen over hebt. Het enige wat je hoeft te doen is aangeven dat je wilt overstappen, om vervolgens je gegevens in te vullen en de aanvraag te versturen. Je profiteert dan na de veertiendagen wettelijke bedenktijd van de voordelige energietarieven bij je nieuwe energieleverancier.

Start vandaag met het maken van een energie vergelijk en zie zelf hoe gemakkelijk het is. De energievergelijker van Consumind is volledig kosteloos en vrijblijvend. Hierdoor kom je dus niet voor een onverwachte verrassing te staan. Bespaar tot wel 300 euro op je energiekosten en weet je zeker dat je in de aankomende jaren gebruik maakt van de voordelige energietarieven bij je nieuwe energieleverancier. Consumind, prettig geregeld.